REFLEXOTERAPIE CONSTANȚA

Mind and Body Massage & SPA Constanța

Credem că o călătorie către echilibru și bunăstare începe de la tine, iar reflexoterapia este un dar prețios pe care ți-l oferim pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate și calitatea vieții. La Utopia Therapy SPA, suntem dedicați să îți oferim o experiență de refacere unică, în care fiecare atingere delicată pe talpile picioarelor tale va reactiva energia și va stimula capacitatea naturală de vindecare a corpului tău. Te așteptăm să descoperi acest ritual al relaxării și revitalizării interioare prin reflexoterapie, pentru a începe călătoria către un nou nivel de armonie și bine înfipt în solul magic al Constanței.

120 RON / ședință

550 RON / 5 ședințe

Servicii de REFLEXOTERAPIE în Constanța

Credem că serviciile de ReflexoTerapie este destinat să producă sentimente atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Dincolo de faptul că face sa te simți bine, ReflexoTerapia are reale beneficii fizice și emoționale.

Indicații ReflexoTerapie

 • Stresul si afecțiunile cauzate de stres
 • Durerile de cap, migrene
 • Problemele de natura digestiva(gastrite, ulcer, hemoroizi, balonări)
 • Impotența
 • Artrita
 • Insomnia
 • Depresia
 • Astm bronșic, bronșite, rinite, sinuzite
 • Dezechilibre hormonale
 • Problemele menstruale, tulburări ale menopauzei
 • Constipația
 • Durerile de spate
 • Obezitate, diabet
 • Hipo și hipertensiune arterială
 • Litiază renală

Beneficii ReflexoTerapie

 • Mai puțină durere
 • Relaxare și somn adânc
 • Îmbunătățirea sensibilitații
 • Îmbunătățirea circulației
 • Ameliorarea migrenelor cauzate de stres
 • Fascită plantară
 • Stabilizarea tensiunii arteriale
 • Suprimarea manifestărilor PMS și a menopauzei
 • Relaxare și o dispoziție mai bună
 • Detoxifiere

Contraindicații ReflexoTerapie

 • Fracturi sau leziuni severe
 • Tromboflebită sau probleme de circulație
 • Infecții cutanate
 • Cancer în stadii avansate
 • Femei însărcinate cu risc ridicat
 • Tulburări cardiace severe
 • Tulburări de sângerare sau coagulare

PROTOCOL Reflexoterapie

PROTOCOL Reflexoterapia este schema de tratament individuală pentru pacienți și durează 80 min.

150 lei / ședință sau 1100 lei / 10 ședințe

De ce ai alege ReflexoTerapia?

Principalul scop al reflexoterapiei constă în eliminarea toxinelor și în stimularea funcțiilor întregului organism. Talpa piciorului – una dintre zonele în care se află cele mai multe puncte reflexe – este de fapt o hartă a întregului corp. Creierul, ochii, urechile, glanda tiroidă, plămânii, ficatul, stomacul, pancreasul, duodenul, rinichii, vezica urinară, colonul, ovarele – toate au câte un punct reflex corespondent în talpă. Reflexoterapeuții masează aceste puncte și astfel previn sau, după caz, tratează diversele afecțiuni ale acestor organe.

logo Utopia Therapy SPA Constanța

În fiecare picătură de relaxare în reflexoterapie, găsim răspunsuri la tensiunile noastre ascunse. Fiecare presiune blândă pe picioarele noastre deschide uși către echilibrul interior, ca și cum am descifra mesajele secrete ale corpului nostru. Reflexoterapia nu este doar o terapie pentru picioare, este o călătorie de autodescoperire prin atingere, o călătorie spre vindecare și armonie.

– Ana Bălan – Terapeut

Relaxare cu masaj Reflexoterapeutic

Majoritatea oamenilor consideră că reflexoterapia este, în mare parte, extrem de relaxantă. Un lucru important de reținut este acela că masajul de acest tip nu trebuie să fie dureros dar există cazuri de ușoară durere la primele ședințe- dacă simți disconfort, spune-i terapeutului.
În mod normal, starea pe care majoritatea pacienților o au după un masaj de reflexoterapie este de calm și relaxare. În anumite cazuri este posibil să simți o oarecare senzație de somn, datorată tocmai faptului că, prin stimularea anumitor țesuturi din corp, organismul se relaxează și intră într-o stare de amorțire extrem de placută.

Te așteptăm în salonul nostru de terapie prin masaj din Constanța.

reflexoterapie Utopia Therapy SPA inovator
reflexoterapie Utopia Therapy SPA personalizat

O experiență Relaxantă și Revigorantă în Constanța

Principiul pe care se bazează reflexoterapia este simplu: fiecărui organ îi corespunde un punct reflex pe corp. Când unul dintre organe este afectat de o boală, punctul său reflex semnalează problema – în zona respectivă se depun toxine care pot fi înlăturate prin masaj. Circulația sângelui va redeveni normală, iar organul afectat va fi din nou sănătos. Punctele reflexe sunt cel mai bine definite la nivelul mâinilor și picioarelor.

Explicația științifică ce stă la baza acestui concept este aceea că presiunea exercitată prin masaj, poate trimite semnale care echilibrează sistemul nervos și eliberează anumite substanțe chimice precum endorfina, ce reduc durerea și stresul.

logo Utopia Therapy SPA 370x193

PREȚURI SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Masajul terapeutic de relaxare sau suedez îți asigură o călătorie către pacea interioară.

Este o călătorie interioară către pace și echilibru. Prin atingeri delicate și mișcări grațioase, corpul se destinde, iar mintea se eliberează de grijile cotidiene. În aceste momente de pură relaxare, ne reconectăm cu noi înșine și ne dăruim răgazul de a regăsi armonia interioară.

SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Despre ReflexoTerapie

ReflexoTerapia este o experiență inegalabilă de răsfăț și îngrijire a corpului și a minții tale. Această formă de terapie prin atingere este concepută pentru a reduce stresul, a relaxa mușchiul tensionat și a restabili echilibrul interior.

Despre masajul practicat de noi

Principalul scop al reflexoterapiei constă în eliminarea toxinelor și în stimularea funcțiilor întregului organism.

Creierul, ochii, urechile, glanda tiroidă, plămânii, ficatul, stomacul, pancreasul, duodenul, rinichii, vezica urinară, colonul, ovarele – toate au câte un punct reflex corespondent în talpă.

Talpa piciorului – una dintre zonele în care se află cele mai multe puncte reflexe – este de fapt o hartă a întregului corp.

Reflexologul iți va evalua picioarele, iar apoi va începe să stimuleze prin masaj anumite puncte, pentru a identifica zonele sensibile sau tensionate.

Reflexoterapeuții masează aceste puncte și astfel previn sau, după caz, tratează diversele afecțiuni ale acestor organe.

Întreg procesul de terapie va fi adaptat nevoilor și profilului fiecărui pacient în parte. E posibil ca în anumite cazuri reflexologul să folosească și loțiune.

Personalizarea ReflexoTerapiei la Utopia Therapy SPA Constanța

Totul este posibil. Personalizăm ReflexoTerapia în funcție de nevoile fiecărui client. La Utopia Therapy SPA Constanța avem grijă ca serviciile noastre să fie personalizate, dar să oferim și experiențe unice.

Terapeutul poate personaliza ședința de reflexoterapie pentru a se concentra pe puncte specifice care corespund nevoilor tale.

Poți discuta cu terapeutul pentru a ajusta intensitatea presiunii în funcție de preferințele tale.

Dacă ai timp limitat sau preferi ședințe mai lungi de reflexoterapie, terapeutul poate adapta durata masajului pentru a se potrivi programului tău

Reflexoterapia poate fi combinată cu alte tehnici de masaj sau terapii spa pentru a crea o experiență personalizată și holistică.

Terapeutul poate combina tehnicile de masaj cu sfaturi pentru relaxare mentală, cum ar fi tehnici de meditație sau vizualizare.

Vei comunica terapeutului dacă ai alergie la un anume tip de ulei sau loțiune.

reflexoterapie Utopia Therapy SPA revigorant
reflexoterapie Utopia Therapy SPA optim

Dacă ai niveluri ridicate de stres, terapeutul poate focaliza sesiunea pe stimularea punctelor reflexe cunoscute pentru reducerea stresului.

Se ține cont de preferințele tale.

Dacă dorești să incluzi reflexoterapia în rutina ta de îngrijire personală, poți discuta cu terapeutul despre programarea de sesiuni regulate.

Terapeutul poate oferi sfaturi și informații despre cum să îți menții starea de sănătate și echilibru acasă.

În unele cazuri, muzica de fundal poate fi schimbată, astfel încât să se potrivească gusturilor tale.

Întrebări Frecvente

Reflexoterapia este o terapie alternativă care utilizează presiunea aplicată asupra anumitor puncte reflexe de pe picioare, mâini sau urechi pentru a promova relaxarea și a îmbunătăți starea de sănătate.

Prin stimularea punctelor reflexe, reflexoterapia crede că poate influența și echilibra funcționarea diferitelor organe și sisteme din corp, declanșând reacții de vindecare.

În timpul unei ședințe, terapeutul aplică presiune manuală sau cu ajutorul degetelor pe punctele reflexe specifice, urmărind obiectivele individuale ale fiecărui pacient.

Reflexoterapia ar trebui să fie în general relaxantă și nu ar trebui să provoace durere. Senzația poate varia în funcție de sensibilitatea fiecărei persoane.

De reflexoterapie poate beneficia majoritatea persoanelor, de la adulți la copii. Este important să discuți cu un terapeut înainte, mai ales dacă ai afecțiuni medicale.

Multe persoane descriu senzații de relaxare profundă, senzație de ușurare și destindere în timpul și după o ședință de reflexoterapie.

Durata unei ședințe de reflexoterapie poate varia între 50 de minute și 80 de minute , în funcție de preferințele și nevoile tale.

Frecvența sesiunilor depinde de nevoile tale individuale. Unele persoane aleg să facă reflexoterapie o dată pe săptămână, în timp ce altele fac de 2-3 ori pe săptămână sau zilnic , în funcție de afecțiunea care dorește sa fie tratată.

De obicei, nu există efecte secundare grave, dar unele persoane pot experimenta o ușoară senzație de oboseală sau o creștere inițială a urinării.

Da, există anumite contraindicații, precum sarcina în primele trei luni, fracturi recente sau leziuni grave, infecții active, printre altele.

Rezultatele pot varia. Unele persoane pot simți o îmbunătățire imediată a stării de bine, în timp ce pentru altele rezultatele pot fi mai vizibile în timp.

Da, reflexoterapia poate fi combinată cu alte terapii pentru a maximiza beneficiile și pentru a crea o experiență holistică de vindecare.

Da, reflexoterapia poate fi potrivită pentru copii, dar este important să consulți un terapeut specializat în tratarea copiilor.

Reflexoterapia poate fi benefică pentru persoanele cu afecțiuni cronice, dar este esențial să discuți cu medicul tău înainte.

Caută terapeuți cu certificare și experiență în reflexoterapie. Poți solicita recomandări și citi recenzii ale altor clienți.

Reflexoterapia poate fi benefică în sarcină, dar este important să discuți cu medicul tău, mai ales în primele trei luni.

Îmbracă-te confortabil și asigură-te că ai timp să te relaxezi înainte și după ședință.

Reflexoterapia poate susține starea generală de sănătate, dar nu ar trebui să înlocuiască tratamentele medicale. Consultă medicul pentru sfaturi specifice privind tratamentul afecțiunilor.