MASAJ CU ULEI ESENȚIAL CONSTANȚA

Mind and Body Massage & SPA Constanța

Credem că îngrijirea completă a trupului și sufletului este esențială pentru o stare de bine durabilă. La Utopia Therapy SPA, suntem dedicați să îți oferim o experiență profundă de relaxare și revitalizare prin intermediul masajului cu ulei esențial în inima Constanței. Fiecare atingere blândă se transformă într-o călătorie senzorială, învăluindu-te în aromele delicate ale uleiurilor esențiale și deblocând potențialul tău de regenerare și armonie. Alătură-te nouă în această călătorie spre echilibru și rafinament.

160 RON / ședință

600 RON / 4 ședințe

Servicii de MASAJ CU ULEI ESENȚIAL în Constanța

Credem că serviciile de masaj cu ulei esențial este destinat să producă sentimente atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Dincolo de faptul că face sa te simți bine, masajul cu ulei esențial are reale beneficii fizice și emoționale.

Indicații Masaj cu Ulei Esențial

 • Dureri de corp
 • Stare de axietate
 • Relaxare
 • Dureri musculare
 • Insomnie
 • Stres și oboseală cronică
 • Migrene și dureri de cap
 • Circulație deficitară
 • Probleme respiratorii
 • Balansarea emoțională
 • Imunitate scăzută
 • Crampe musculare
 • Depresie ușoară

Beneficii Masaj cu Ulei Esențial

 • Echilibreaza stare fizica si psihica
 • Relaxare
 • Reduce stresul
 • Stimuleaza sistemul imunitar
 • Reducerea migrenelor
 • Ameliorarea durerilor musculare
 • Îmbunătățirea circulației sanguine
 • Hidratarea pielii
 • Sprijin pentru somn odihnitor
 • Energizare și stimulare
 • Gestionarea durerilor de cap
 • Detoxifiere

Contraindicații Masaj cu Ulei Esențial

 • Alergii sau sensibilități
 • Piele iritată sau leziuni
 • Sarcină în primele trei luni
 • Afecțiuni cardiace sau tensiune arterială ridicată
 • Afectiuni dermatologice severe
 • Tulburări ale coagulării sângelui
 • Medicamente sau tratamente în curs
 • Sensibilitate la mirosuri puternice

De ce ai alege Masajul cu Ulei Esențial?

Un masaj cu uleiuri esențiale sau un masaj de aromaterapie se referă la combinarea aromelor naturale, vindecătoare, cu tehnicile de masaj. În cadrul unui asemenea masaj,  uleiurile esențiale sunt adăugate în uleiurile de masaj, fiind aplicate pe piele și/sau difuzate în aer. Pe durata masajului, efectele curative ale moleculelor uleiurilor esențiale ajung în sânge, aducând beneficii asupra minții și corpului.  Întrucât au efect direct asupra sistemului limbic al creierului, uleiurile esențiale pot să influențeze modul în care mintea și corpul reacționează la emoții, la dureri, la fluctuațiile stărilor de dispoziție, la plăcere și la multe altele, fiind foarte puternice dacă vor completa terapia cu masaj, astfel încât se va ajunge la relaxare, la diminuarea stresului și a durerilor.

logo Utopia Therapy SPA Constanța

În masajul cu ulei esențial, trupul devine pergamentul pe care suntem chemați să scriem poveștile noastre de vindecare. Prin fiecare picătură de ulei, mâinile noastre devin condeie ale relaxării și vindecării, iar pielea devine pagină goală pentru a dezvălui armonia interioară. Această terapie nu este doar pentru corp, ci și pentru suflet, o călătorie în lumea noastră interioară, unde cuvintele tăcerii devin poezia vindecării.

– Ana Bălan – Terapeut

Relaxare cu masaj Aromaterapeutic

Masajul aromaterapeutic foloseste uleiuri esentiale cu diferite arome si compusi care au rolul sa ofere diferite beneficii organismului. Multe dintre aceste masaje au efect aromaterapeutic si prin mirosul pe care il emana, nu doar prin masarea lor.Masajul aromaterapeutic este o metoda foarte des utilizata pentru relaxarea organismului, pentru revitalizarea sau chiar pentru vindecarea acestuia.

Te așteptăm în salonul nostru de terapie prin masaj din Constanța.

masaj cu ulei esential Utopia Therapy SPA optim
masaj cu ulei esential Utopia Therapy SPA unic

O experiență Relaxantă și Revigorantă în Constanța

Prin combinarea aromaterapiei cu terapia masajului, vei obtine o multime de beneficii pentru organism. Te poti relaxa dupa o zi grea de munca sau poti sa ai parte de un astfel de masaj la inceputul zilei pentru a te umple de energie.Ideea este sa alegi aroma potrivita pentru ceea ce doresti sa il folosesti.

Uleiurile esentiale sunt diluate cu ulei vegetal pur de avocado, coco, struguri ect,. Uleiurile esentiale au proprietatea de a duce organismul intr-o stare de zen absoluta.

logo Utopia Therapy SPA 370x193

PREȚURI SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Masajul terapeutic de relaxare sau suedez îți asigură o călătorie către pacea interioară.

Este o călătorie interioară către pace și echilibru. Prin atingeri delicate și mișcări grațioase, corpul se destinde, iar mintea se eliberează de grijile cotidiene. În aceste momente de pură relaxare, ne reconectăm cu noi înșine și ne dăruim răgazul de a regăsi armonia interioară.

SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Despre Masajul cu Ulei Esențial

Masajul cu ulei esențial este o experiență inegalabilă de răsfăț și îngrijire a corpului și a minții tale. Această formă de terapie prin atingere este concepută pentru a reduce stresul, a relaxa mușchiul tensionat și a restabili echilibrul interior.

Despre masajul practicat de noi

Masajul cu ulei esențial este o formă de terapie spa care implică utilizarea uleiurilor esențiale din plante pentru a accentua beneficiile masajului.

În unele cazuri, masajul cu ulei esențial poate include stimularea punctelor reflexe specifice de pe corp pentru a spori efectele terapeutice.

Utilizarea aromoterapiei ca „supliment” al masajului conduce la optimizarea efectelor benefice pe care acesta le are asupra organismului tau.

Combinația dintre mișcările delicate ale masajului și aromele uleiurilor esențiale poate ajuta la inducerea unei stări profunde de relaxare și bine.

Terapeutul folosește tehnici specifice de masaj pentru a distribui uniform uleiurile esențiale pe piele și pentru a elibera tensiunea musculară.

Masajul cu ulei esențial poate fi îmbinat cu alte terapii spa sau de relaxare pentru a crea o experiență holisitică și integrată.

Personalizarea Masajului cu Ulei Esențial la Utopia Therapy SPA Constanța

Totul este posibil. Personalizăm masajul cu ulei esențial în funcție de nevoile fiecărui client. La Utopia Therapy SPA Constanța avem grijă ca serviciile noastre să fie personalizate, dar să oferim și experiențe unice.

Masajul cu ulei esențial este un masaj al întregului corp.

Poți indica terapeutului zonele unde dorești o atingere mai ușoară, mai fermă, sau unde nu dorești sa fii atins/ă. 

Pentru corp se folosește ulei sau loțiuni speciale.

Vei comunica terapeutului dacă ai alergie la un anume tip de ulei sau loțiune.

Terapeutul va aplica o combinație de manevre specifice masajului clasic (netezire, frământat, fricțiune, tapotament, vibrație).

Putem personaliza aromaterapia în funcție de gusturile tale olfactive.

masaj cu ulei esential Utopia Therapy SPA personalizat
masaj cu ulei esential Utopia Therapy SPA revigorant

Presiunea manevrelor vor fi personalizate special pentru tine.

Se ține cont de preferințele tale.

Se pot folosi și tehnici din alte tipuri de masaj care se vor intercala printre manevrele masajului cu ulei esențial.

Știm cum să combinăm manevrele masajului clasic cu tehnici selectate de terapeut din alte tipuri de masaje, astfel creând un masaj adaptat pentru tine.

În unele cazuri, muzica de fundal poate fi schimbată, astfel încât să se potrivească gusturilor tale.

Întrebări Frecvente

Masajul cu ulei esențial este o tehnică terapeutică în care terapeutul utilizează uleiuri esențiale din plante pentru a îmbunătăți beneficiile masajului tradițional.

Uleiurile esențiale sunt substanțe concentrate obținute din plante, cu arome puternice și proprietăți terapeutice variate.

Uleiurile esențiale sunt aplicate pe piele în timpul masajului, permițând absorbția lor și furnizând beneficii terapeutice prin intermediul mișcărilor de masaj

Masajul cu ulei esențial poate aduce relaxare, reducerea stresului, ameliorarea durerilor musculare, îmbunătățirea circulației și chiar stimularea sistemului imunitar.

Uleiurile esențiale pot fi alese în funcție de obiectivele sesiunii (relaxare, energizare, calm) și de preferințele personale.

Da, unele uleiuri esențiale pot provoca reacții alergice. Este important să discuți cu terapeutul despre eventualele alergii.

Frecvența depinde de preferințele și nevoile tale. Unele persoane aleg să facă masaj o dată pe săptămână, în timp ce altele o dată pe lună.

Masajul cu ulei esențial este potrivit pentru majoritatea persoanelor, de la adulți la copii. Cu toate acestea, persoanele cu anumite afecțiuni ar trebui să consulte medicul înainte.

Anumite uleiuri esențiale pot fi benefice în timpul sarcinii, dar trebuie să fie folosite cu prudență și doar după consultarea medicului.

Durata poate varia, dar de obicei este 50 de minute .

Aromele potrivite pentru relaxare includ lavandă, trandafir, ylang-ylang sau vanilie.

Da, terapeutul poate discuta cu tine și poate alege uleiuri esențiale în funcție de preferințele tale.

Efectele secundare sunt rare, dar pot include reacții alergice minore sau iritații ale pielii.

De obicei nu, dar dacă ai pielea sensibilă sau istoric de alergii, terapeutul ar putea recomanda un test înainte.

Da, masajul cu ulei esențial poate fi combinat cu alte terapii spa sau terapii alternative.

Caută terapeuți cu certificare în masaj și experiență în utilizarea uleiurilor esențiale în terapie.

Da, dar terapeutul ar trebui să fie conștient de sensibilitatea pielii tale și să aleagă uleiuri adecvate.

În general, da, dar este recomandat să consulți medicul înainte, mai ales dacă ai afecțiuni medicale preexistente.