MASAJ SPATE CONSTANȚA

Mind and Body Massage & SPA Constanța

Credem că fiecare moment de răsfăț este o călătorie către armonie și îngrijire personală profundă. La Utopia Therapy SPA, îți aducem o experiență de masaj unică pentru spate, care vizează eliberarea tensionelor acumulate și aducerea unei stări de relaxare profundă. Înconjurată de atenția noastră dedicată, vei descoperi cum mișcările blânde ale terapeuților noștri transformă masajul spatelui într-o artă a binecuvântării și alinării. Bucură-te de o evadare din cotidian într-un tărâm al senzorialității și regăsirii interioare.

85 RON / ședință femei

100 RON / ședință bărbați

Servicii de MASAJ SPATE în Constanța

Credem că serviciile de masaj al spatelui este destinat să producă sentimente atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Dincolo de faptul că face sa te simți bine, masajul spatelui are reale beneficii fizice și emoționale.

Indicații Masaj Spate

 • Eliberarea tensiunilor musculare
 • Ameliorarea durerilor de spate
 • Îmbunătățirea circulației sanguine
 • Relaxare și reducerea stresului
 • Îmbunătățirea posturii
 • Stimularea punctelor de presopunctură
 • Reducerea durerilor de umeri și gât
 • Îmbunătățirea flexibilității
 • Relaxare a sistemului nervos
 • Promovarea bunăstării generale
 • Spondiloza

Beneficii Masaj Spate

 • Amelioreaza problemele generale de spate
 • Reduce stresul
 • Creste imunitatea, eliminarea toxinelor
 • Îmbunătățește vigilența mentală
 • Eleiberarea tensiunii si durerilor musculare
 • Creșterea nivelului de oxigenare a celulelor
 • Mobilitate crescuta a articulațiilor
 • Imbunătățește postura corpului și a tonusului muscular
 • Sprijin pentru gestionarea durerilor menstruale
 • Relaxare înainte de un eveniment stresant
 • Îmbunătățirea somnului

Contraindicații Masaj Spate

 • Afecțiuni dermatologice severe
 • Leziuni recente
 • Afecțiuni inflamatorii
 • Boli ale sistemului circulator
 • Probleme cardiace grave
 • Hipertensiune arterială necontrolată
 • Varice

De ce ai alege Masajul Spatelui?

Masajul spatelui reprezintă o artă a relaxării și vindecării în creștere constantă în popularitate. Cu toate acestea, este esențial să abordăm această tehnică cu grijă și încredere, cunoscând beneficiile ei profunde. Realizat cu pricepere de către un profesionist, acest ritual de îngrijire poate aduce multiple îmbunătățiri stării noastre de bine. Fie că ne dorim să ne eliberăm de tensiuni sau să ne oferim o bucurie a răsfățului, masajul spatelui poate fi o călăuză prețioasă către echilibru și revitalizare.

logo Utopia Therapy SPA Constanța

Masajul spatelui este călătoria în lumea ascunsă a tensiunilor, unde mâinile devin farurile care iluminează căile relaxării profunde. Prin fiecare atingere, redăm nu doar flexibilitatea coloanei, ci și echilibrul sufletului. Acest act terapeutic nu este doar pentru mușchii spatelui, ci și pentru a deschide poarta către libertatea noastră interioară, lăsând greutățile să se topească și încrederea să renască.

– Ana Bălan – Terapeut

Relaxare cu masajul spatelui

In cadrul acestui masaj se lucreaza straturile musculare profunde, in lungul fibrelor musculare, dar si contra lor, a tendoanelor se insista pe tensiunile musculare cronice , urmand ritmul lent si profund pentru a distruge țesutul fibros.
Masajul spatelui poate fi o modalitate bună de a vă încheia ziua sau o săptămână lungă. Este, de asemenea, cunoscut și faptul că ajută la îmbunătățirea calității somnului. Un masaj profund al țesuturilor este deosebit de bun dacă vă place presiunea fermă și durerea ușoară asupra musculaturii. Pentru unele persoane un masaj puțin mai dur este foarte relaxant.

Te așteptăm în salonul nostru de terapie prin masaj din Constanța.

masaj spate Utopia Therapy SPA unic
masaj spate Utopia Therapy SPA revigorant

O experiență Relaxantă și Revigorantă în Constanța

Experimentează o adevărată reîmprospătare a trupului și a sufletului prin intermediul unei sesiuni de masaj de spate rafinat. Cu mișcări măiestrite și atingeri blânde, te vei simți cum tensionările zilnice se estompează, lăsând loc unei relaxări profunde. Această experiență plină de îngrijire și atenție nu doar că va revitaliza mușchii obosiți, ci va aduce și o armonie interioară. Înconjurat de un mediu calm și liniștit, vei redescoperi puterea unui masaj al spatelui care îți reînnoiește energia și îți răsfață simțurile. Alege să te bucuri de această escapadă de bine și redescoperă calea către echilibrul personal.

Un alt beneficiu al masajului spatelui pe corp este de a stimula producerea de leucocite și eritrocite în măduva osoasă roșie. Leucocitele sunt principalii participanți la apărarea organismului împotriva microorganismelor străine. Prin urmare, procedura este indicată persoanelor cu imunitate redusă. Celulele roșii din sânge sunt esențiale pentru transportul oxigenului către organele interne. O scădere a nivelului lor în sânge se numește anemie. Persoanelor cu această patologie li se recomandă utilizarea masajului în tratamentul complex.

logo Utopia Therapy SPA 370x193

PREȚURI SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Masajul terapeutic de relaxare sau suedez îți asigură o călătorie către pacea interioară.

Este o călătorie interioară către pace și echilibru. Prin atingeri delicate și mișcări grațioase, corpul se destinde, iar mintea se eliberează de grijile cotidiene. În aceste momente de pură relaxare, ne reconectăm cu noi înșine și ne dăruim răgazul de a regăsi armonia interioară.

SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Despre Masajul profesional al spatelui

Masajul spatelui este o experiență inegalabilă de răsfăț și îngrijire a corpului și a minții tale. Această formă de terapie prin atingere este concepută pentru a reduce stresul, a relaxa mușchiul tensionat și a restabili echilibrul interior.

Despre masajul practicat de noi

Masajul spatelui reprezintă o experiență de relaxare profundă și revitalizare, axată pe zona centrală a corpului.

Această experiență profundă de relaxare poate duce la îmbunătățirea calității somnului și la redobândirea energiei vitale.

Această abordare dedicată nu doar că are efecte pozitive asupra aspectului fizic, ci și asupra stării mentale și a echilibrului interior.

Terapeutul abordează fiecare ședință cu atenție și pricepere, încercând să creeze o experiență personalizată care să răspundă nevoilor și preferințelor tale.

În timp ce te afunzi în această călătorie a simțurilor, mediu ambiant plin de liniște și muzică relaxantă îți amplifică senzațiile de bine.

Indiferent de tehnica folosită, experiența masajului de spate transcende sfera fizicului, ajungând în profunzimile stării mentale și emoționale.

Personalizarea Masajului Spatelui la Utopia Therapy SPA Constanța

Totul este posibil. Personalizăm masajul spatelui în funcție de nevoile fiecărui client. La Utopia Therapy SPA Constanța avem grijă ca serviciile noastre să fie personalizate, dar să oferim și experiențe unice.

Terapeutul poate ajusta intensitatea presiunii în funcție de preferințele clientului.

Poți indica terapeutului zonele unde dorești o atingere mai ușoară, mai fermă, sau unde nu dorești sa fii atins/ă. 

Terapeutul poate utiliza tehnici specifice pentru a aborda nevoile tale individuale.

Vei comunica terapeutului dacă ai alergie la un anume tip de ulei sau loțiune.

Terapeutul poate combina diferite tehnici pentru a obține efecte sinergice.

Putem personaliza aromaterapia în funcție de gusturile tale olfactive.

masaj spate Utopia Therapy SPA spate
masaj spate Utopia Therapy SPA inovator

Durata sesiunii poate fi personalizată în funcție de nevoile tale.

Se ține cont de preferințele tale.

Se pot folosi și tehnici din alte tipuri de masaj care se vor intercala printre manevrele masajului spatelui.

Terapeutul poate menține o comunicare deschisă cu tine pe parcursul ședinței, ajustând tehnicile și presiunea în funcție de feedbackul și confortul tău.

În unele cazuri, muzica de fundal poate fi schimbată, astfel încât să se potrivească gusturilor tale.

Întrebări Frecvente

Masajul spatelui este o tehnică terapeutică care implică utilizarea diferitelor mișcări și tehnici pentru a relaxa, revitaliza și elibera tensiunile acumulate în mușchii spatelui.

Beneficiile includ relaxarea mușchilor tensionați, ameliorarea durerilor de spate, îmbunătățirea circulației sanguine, reducerea stresului și a anxietății, creșterea flexibilității și a stării de bine generală.

O ședință de masaj de spate durează de obicei 25 minute, dar poate varia în funcție de preferințele și nevoile individuale.

Îmbracă-te în haine confortabile, îndepărtează bijuteriile și încearcă să fii relaxat. Nu este necesar să aduci nimic cu tine, deoarece terapeutul va avea tot ce este necesar pentru masaj.

Depinde de nivelul tău de confort. De obicei, clienții se dezbracă parțial și rămân în lenjeria intimă. Terapeutul va asigura întotdeauna intimitatea și va acoperi cu pânză zonele care nu sunt masate.

Discută cu terapeutul despre nevoile tale și preferințele. Aceasta poate implica relaxare, ameliorarea durerilor sau o combinație a ambelor.

Frecvența masajului de spate depinde de scopul tău. Pentru relaxare generală, o dată pe lună poate fi suficientă, dar pentru probleme specifice, poate fi necesar să faci mai multe ședințe.

În general, masajul de spate este sigur, dar este important să discuți cu terapeutul despre orice afecțiuni medicale pe care le ai pentru a asigura că masajul este adecvat.

Da, dar este important să discuți cu terapeutul și să alegi tehnici potrivite pentru sarcină. Unele tehnici pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor tale.

Tehnicile pot include frământarea, presiunea cu degetele, mișcările liniare, întinderile și presiunea punctelor de presopunctură.

Bea multă apă pentru a ajuta la eliminarea toxinelor, evită activitățile fizice intense și bucură-te de o stare de relaxare.

Da, terapeutul va discuta cu tine despre nivelul de presiune preferat și se va adapta în consecință.

Masajul de relaxare se concentrează pe eliberarea stresului și relaxare, în timp ce masajul terapeutic vizează tratarea problemelor specifice ale spatelui.

Da, unele contraindicații includ inflamații severe, leziuni recente, tromboză venoasă profundă sau afecțiuni ale pielii. Este important să discuți cu terapeutul despre eventualele afecțiuni medicale.

Este mai bine să eviți mesele copioase înainte de masaj, deoarece poți simți disconfort în timpul procedurii.

Caută terapeuți cu experiență, citeste recenzii și discută cu ei înainte de a lua o decizie.

Da, mulți oameni se simt atât de relaxați încât adorm în timpul ședinței de masaj.

Fii bine hidratat, încercați să vă relaxați și comunicați deschis cu terapeutul despre preferințele și așteptările tale pentru ședința de masaj.