MASAJ CU SARE DE HIMALAYA CONSTANȚA

Mind and Body Massage & SPA Constanța

Credem că fiecare moment petrecut în propria ta piele merită să fie o experiență de îmbrățișare și regenerare. De aceea, te invităm să descoperi o lume a senzorialității și a relaxării profunde prin masajul cu sare de Himalaya. La Utopia Therapy SPA, ne-am angajat să îți oferim o călătorie unică către echilibru și revitalizare, învăluit în miresmele naturii și beneficiile acestei terapii excepționale.

160 RON / ședință

600 RON / 4 ședințe

Servicii de MASAJ CU SARE DE HIMALAYA în Constanța

Credem că serviciile de masaj cu sare de Himalaya este destinat să producă sentimente atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Dincolo de faptul că face sa te simți bine, masajul cu sare de Himalaya are reale beneficii fizice și emoționale.

Indicații Masaj cu sare de Himalaya

 • Exfoliere și regenerare a pielii
 • Detoxifiere profundă
 • Relaxare musculară
 • Stimularea circulației sanguine
 • Echilibrare energetică
 • Hidratare intensă
 • Ameliorarea durerilor articulare
 • Îmbunătățirea texturii pielii
 • Efect revigorant
 • Relaxare mentală

Beneficii Masaj cu sare de Himalaya

 • Exfoliere delicată
 • Detoxifiere profundă
 • Hidratare intensă
 • Stimularea circulației sanguine
 • Relaxare profundă
 • Echilibrare energetică
 • Ameliorarea durerilor musculare
 • Îmbunătățirea aspectului pielii
 • Îmbunătățirea somnului
 • Stimularea sistemului limfatic
 • Reducerea aspectului celulitei
 • Îmbunătățirea tonusului muscular

Contraindicații Masaj cu sare de Himalaya

 • Probleme cutanate severe, cum ar fi eczemele extinse sau psoriazisul
 • Răni deschise sau leziuni ale pielii
 • Alergii sau hipersensibilitate la sarea Himalaya sau la ingredientele utilizate în tratament
 • Afecțiuni ale sistemului circulator, cum ar fi venele varicoase sau tromboza venoasă profundă
 • Afectarea sistemului nervos, precum neuropatii sau alte condiții neurologice

De ce ai alege Masajul cu sare de Himalaya?

Masajul cu pietre din sare de Himalaya reprezintă o modalitate naturală de a experimentă un tratament Spa,  recomandat în special persoanelor cu contracturi musculare, picioare obosite și tulburări ale circulației venoase sau limfatice. Deși este un ingredient des folosit în bucate, sarea poate fi un instrument de masaj perfect pentru un maseur care vrea să iasă din cotidian și să ofere un serviciu deosebit de relaxant și plăcu. Sarea de Himalaya este buna in sitemul respirator,amelioreaza axietatea , este un usor exfoliant si este extrem de relaxant.

logo Utopia Therapy SPA Constanța

În masajul cu sare de Himalaya, trupul nostru devine templul purificării, iar mâinile noastre devin pelerinii călătorind prin văile relaxării profunde. Fiecare granul de sare devine o minune vindecătoare, iar fiecare atingere devine o melodie a echilibrului. Acest ritual nu este doar pentru piele, ci și pentru suflet, o călătorie spre armonia noastră interioară, în care ne regăsim în mijlocul sărăriilor inimii.

– Ana Bălan – Terapeut

Relaxare cu masajul cu sare de Himalaya

Intră într-o lume a completării și relaxării profunde cu masajul cu sare de Himalaya. Fiecare atingere delicată pe care o vei simți de la terapeutul tău va fi amplificată de proprietățile minerale ale sării, ajutând la detoxifierea și purificarea pielii tale. Pe măsură ce te lași în grija experților noștri, vei experimenta o evadare din agitația cotidiană într-un regat al senzorialității, unde corpul și mintea ta se vor reuni într-o armonie desăvârșită. Alege să te răsfeți cu acest tratament unic și savurează clipele de pace interioară și revitalizare, doar pentru tine.

Te așteptăm în salonul nostru de terapie prin masaj din Constanța.

masaj cu sare himalaya Utopia Therapy SPA inovator
masaj cu sare himalaya Utopia Therapy SPA unic

O experiență Relaxantă și Revigorantă în Constanța

Îți oferim o experiență cu adevărat revigorantă și relaxantă prin masajul cu sare de Himalaya. Vei fi învăluit într-o senzație unică de liniște și refacere, pe măsură ce fiecare atingere delicată a terapeutului îți împrospătează trupul și mintea. Energia purificatoare a sării de Himalaya va contribui la eliberarea completă a tensiunilor și stresului acumulate, oferindu-ți o evadare profundă într-un regat al relaxării totale. În aceste clipe prețioase, simțurile tale vor fi trezite la viață, iar pacea interioară va deveni o realitate palpabilă.

Înconjurat de aromele subtile și beneficiile terapeutice, te vei elibera de tensiuni și îți vei regăsi liniștea interioară. Permite acestui tratament să te conducă către o stare de bine profundă și autentică, în care corpul și mintea se împletesc într-o armonie desăvârșită.

logo Utopia Therapy SPA 370x193

PREȚURI SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Masajul terapeutic de relaxare sau suedez îți asigură o călătorie către pacea interioară.

Este o călătorie interioară către pace și echilibru. Prin atingeri delicate și mișcări grațioase, corpul se destinde, iar mintea se eliberează de grijile cotidiene. În aceste momente de pură relaxare, ne reconectăm cu noi înșine și ne dăruim răgazul de a regăsi armonia interioară.

SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Despre Masajul cu sare de Himalaya

Masajul cu sare de Himalaya este o experiență inegalabilă de răsfăț și îngrijire a corpului și a minții tale. Această formă de terapie prin atingere este concepută pentru a reduce stresul, a relaxa mușchiul tensionat și a restabili echilibrul interior.

Despre masajul practicat de noi

Un masaj cu pietre de sare de Hymalaia poate incepe cu tehnici de masaj clasic, in scopul pregatirii tesutului muscular al corpului.

84 de minerale si oligoelemente necesare organismului uman, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru, fier si multe altele, se regasesc in sarea roz de Himalaya.

Ținând pietrele in palme, terapeutul foloseste miscari de alunecare pentru a le plimba pe acestea de- a lungul muschilor, adaugand presiune si caldura.

Atunci cand se pregateste pentru un astfel de tratament, cu ajutorul unui incalzitor electric, pana in momentul in care acestea se vor afla intr-un interval precis al temperaturii (50-65 grade Celsius).

Terapeutul va folosi de asemenea, miscari de masaj clasic pentru spate, picioare, gat si umeri, in timp ce pietrele vor fi lasate pe loc sau dupa ce acestea au fost eliminate.

In timp ce punctele pot varia in functie de zonele de tensiune musculara si istoricul starii de sanatate a clientului, acestea sunt in general plasate de-a lungul ambelor parti ale coloanei vertebrale, in palme, pe picioare sau chiar intre degetele de la picioare.

Personalizarea Masajului cu sare de Himalaya la Utopia Therapy SPA Constanța

Totul este posibil. Personalizăm masajul cu sare de Himalaya în funcție de nevoile fiecărui client. La Utopia Therapy SPA Constanța avem grijă ca serviciile noastre să fie personalizate, dar să oferim și experiențe unice.

Masajul cu sare de Himalaya este un masaj al întregului corp.

Poți indica terapeutului zonele unde dorești o atingere mai ușoară, mai fermă, sau unde nu dorești sa fii atins/ă. 

Pentru corp se folosește ulei sau loțiuni speciale.

Vei comunica terapeutului dacă ai alergie la un anume tip de ulei sau loțiune.

Terapeutul va aplica o combinație de manevre specifice masajului clasic (netezire, frământat, fricțiune, tapotament, vibrație).

Putem personaliza aromaterapia în funcție de gusturile tale olfactive.

masaj cu sare himalaya Utopia Therapy SPA personalizat
masaj cu sare himalaya Utopia Therapy SPA revigorant

Presiunea manevrelor vor fi personalizate special pentru tine.

Se ține cont de preferințele tale.

Comunicarea cu terapeutul despre orice preferințe, necesități sau probleme specifice pe care le ai, pentru a se adapta în timpul ședinței.

Știm cum să combinăm masajul cu alte terapii, cum ar fi masajul suedez sau terapia cu pietre calde, pentru a maximiza beneficiile și relaxarea.

În unele cazuri, muzica de fundal poate fi schimbată, astfel încât să se potrivească gusturilor tale.

Întrebări Frecvente

Masajul cu sare de Himalaya este o terapie care implică utilizarea sării din regiunea Himalaya într-o serie de mișcări și tehnici de masaj, pentru a aduce beneficii relaxării și revitalizării.

Sarea de Himalaya este încălzită și utilizată pentru a masajul trupul în mișcări linii și circulare. Aceasta ajută la exfolierea pielii, stimulează circulația sângelui și relaxează mușchii.

Beneficiile includ exfolierea pielii, detoxifierea, relaxarea musculară, stimularea circulației sângelui și o senzație generală de relaxare și revitalizare.

De obicei, da, dar este recomandat să discuți cu un terapeut înainte de a opta pentru acest tip de masaj, mai ales dacă ai anumite afecțiuni medicale.

În timpul masajului, vei simți senzații de relaxare și exfoliere. După masaj, s-ar putea să te simți mai revigorat și cu pielea mai catifelată.

Terapeutul va alege tipul potrivit de sare, fie că este sarea roz sau albă, în funcție de nevoile și preferințele tale.

Da, contraindicațiile pot include afecțiuni ale pielii, răni deschise, afecțiuni cardiovasculare sau orice problemă medicală majoră. Discută întotdeauna cu un specialist înainte.

O ședință durează în general 50 de minute.

Nu este nevoie de pregătiri speciale, dar evită mese copioase înainte de masaj și asigură-te că pielea ta este curată.

Da, terapeutul poate ajusta nivelul de presiune în funcție de preferințele tale.

Poți căuta spa-uri sau terapeuți specializați în masajul cu sare Himalaya în zona ta sau poți cere recomandări de la prieteni sau cunoștințe.

Unele terapii pot permite alegerea tipului de ulei sau cremă, însă în cazul masajului cu sare de Himalaya, sarea este componenta centrală.

De obicei, clienții sunt înveliți într-un prosop sau lenjerie specială, astfel încât pielea să fie accesibilă pentru masaj.

Este recomandat să discuți cu medicul tău înainte de a opta pentru masajul cu sare de Himalaya în timpul sarcinii.

Frecvența poate varia în funcție de nevoile și preferințele tale, dar de obicei o ședință pe lună poate fi benefică.

Asigură-te că ai o igienă corespunzătoare și că ai timp să te relaxezi înainte și după ședință.

Poți comunica preferințele tale legate de presiunea aplicată, zonele de focalizare sau orice disconfort simți.