MASAJ CAPILAR CONSTANȚA

Mind and Body Massage & SPA Constanța

Credem că fiecare persoană merită să experimenteze o oază de relaxare și rafinament pentru a-și revigora mintea și sufletul. La Utopia Therapy SPA, suntem mândri să îți prezentăm masajul capilar în Constanța – o experiență senzorială excepțională, menită să aducă armonie și echilibru în viața ta. Eliberează-te de stresul cotidian și permite-ne să te răsfățăm cu tehnici experte de masaj capilar, pentru a îți reda o stare de bine profundă.

85 RON / ședință

300 RON / 4 ședințe

Servicii de MASAJ CAPILAR în Constanța

Credem că serviciile de masaj capilar este destinat să producă sentimente atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Dincolo de faptul că face sa te simți bine, masajul capilar are reale beneficii fizice și emoționale.

Indicații Masaj Capilar

 • Alopacie androgenica ( chelia tipic barbateasca)
 • Alopacia aerata
 • Caderea parului
 • Dureri de cap
 • Migrene
 • Insomnie
 • Mătreață
 • Circulație capilară îmbunătățită
 • Relaxare profundă
 • Hidratare intensă
 • Reducerea fragilității părului
 • Echilibru energetic
 • Efect antistres

Beneficii Masaj Capilar

 • Are efect antistres si relaxant prin eliberarea unei mari cantitati de endorfine in creier
 • Reduce durerile de cap si migrenele
 • Echilibreaza circulatia sanguine la nivelul capului-creierului
 • Reface buna dispozitie
 • Stimuleaza pielea capului, reduce caderea parului si intareste radacina firului de par
 • Reduce oboseala ochilor
 • Reduce tensiunea si rigiditatea din zona capului
 • Previne aparitia matretii, a eczemelor si a psoriazisului
 • Contribuie la prevenirea foliculitei
 • Intarzie aparitia firelor albe
 • Amelioreaza si/sau indeparteaza starile de insomnie
 • Imbunatateste vederea

Contraindicații Masaj Capilar

 • Boli oncologice
 • Afecțiuni vasculare și cardiace grave
 • Tendința de a forma cheaguri de sânge
 • Răceală, însoțită de febră intensă, intoxicație și slăbiciune
 • În prezența rănilor, arsurilor proaspete, inflamațiilor și abceselor pe piele
 • Cădere abundentă a părului și chelie
 • Infecții ale scalpului
 • Hipersensibilitate la produsele cosmetice
 • Probleme ale glandelor limfatice

De ce ai alege Masajul Capilar?

Masajul capilar reprezintă o îmbinare armonioasă de mișcări delicate, aplicate cu grijă în zona tamplelor și a scalpului, având ca scop stimularea circulației sanguine în aceste regiuni. Pielea scalpului este învelită cu gingășie de un strat subțire de țesuturi fibro-elastice și musculare, care o separă cu finețe de oasele capului.

logo Utopia Therapy SPA Constanța

Masajul capilar este ca o melodie delicată pentru rădăcinile noastre, unde degetele noastre devin instrumente ale relaxării profunde. Prin fiecare mișcare blândă, îmbrățișăm nu doar firele de păr, ci și stresul și tensiunile zilnice. Acest ritual nu este doar pentru scalp, ci și pentru liniștea sufletului, creând o armonie între noi și propria noastră esență.

– Ana Bălan – Terapeut

Relaxare cu masaj Capilar

Masajul capului este una dintre cele mai vechi tehnici din Ayurveda, care vizează vindecarea complexă a corpului. Această procedură a fost utilizată de medicina orientală acum 5.000 de ani și a dat un efect excelent în lupta împotriva diferitelor afecțiuni.

Te așteptăm în salonul nostru de terapie prin masaj din Constanța.

masaj capilar Utopia Therapy SPA relaxre profunda
masaj capilar Utopia Therapy SPA revigorant

O experiență Capilară Relaxantă și Revigorantă în Constanța

De-a lungul mileniilor de existență a masajului, au apărut zeci de tehnici diferite pentru implementarea acestuia. La prima vedere, acestea diferă ușor unele de altele, dar au efecte complet diferite asupra bunăstării. Proprietățile unor specii ameliorează efectiv durerea, în timp ce proprietățile altora ajută rapid la ameliorarea tensiunii musculare. Beneficiul celui de-al treilea este redarea frumuseții părului și tonifierea pielii.

India este considerată locul de naștere al masajului capului, dar, în plus, a fost răspândit în China și Japonia. Folosind procedura, medicii antici au combătut cu succes migrenele și congestia sângelui în capul pacienților lor. Masajul a fost folosit și pentru îngrijirea frumuseții, de exemplu, femeile indiene cu ajutorul acestuia și-au menținut sănătatea, puterea și strălucirea părului și elasticitatea pielii.

logo Utopia Therapy SPA 370x193

PREȚURI SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Masajul Capilar îți asigură o călătorie către pacea interioară.

Masajul capilar reprezinta o suita de miscari la nivelul tamplelor si a scalpului , stimuland circulatia sanguina in zonele respective. Pielea scalpului este destul de groasa si o separa doar un strat subtire de tesuturi fibro-elastice si musculare de oasele craniului.

SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Despre Masajul profesional Capilar

Masajul capilar este o tehnică terapeutică care vizează stimularea scalpului și a părului pentru a promova sănătatea și bunăstarea generală. Această practică ancestrală are rădăcini în medicina tradițională și se bazează pe ideea că masajul delicat al scalpului poate avea beneficii remarcabile pentru întregul organism.

Despre masajul practicat de noi

Stimularea circulației sanguine în zona scalpului contribuie la furnizarea mai eficientă a nutrienților către foliculii de păr, îmbunătățind astfel creșterea părului și prevenind căderea excesivă.

Un alt beneficiu important al masajului capilar este reducerea mătreții și a problemelor asociate cu scalpul uscat și iritat.

Prin mișcările mâinilor, masajul capilar ajută la relaxarea mușchilor scalpului, reducând tensiunea acumulată și ameliorând durerile de cap și migrenele.

Masajul capilar poate ajuta la hidratarea și echilibrarea nivelului de sebum al scalpului, menținând astfel o piele sănătoasă.

Masajul capilar poate sprijini și îmbunătăți calitatea somnului, diminuând stresul și anxietatea, facilitând astfel instaurarea unei stări de liniște și odihnă.

Masajul capilar poate fi adaptat și personalizat pentru a aborda diverse afecțiuni specifice ale scalpului și părului, cum ar fi alopacia androgenică, alopacia aerată sau dermatitele scalpului.

Personalizarea Masajului Capilar la Utopia Therapy SPA Constanța

Totul este posibil. Personalizăm masajul capilar în funcție de nevoile fiecărui client. La Utopia Therapy SPA Constanța avem grijă ca serviciile noastre să fie personalizate, dar să oferim și experiențe unice.

Masajul capilar este un masaj al scalpului.

Poți indica terapeutului zonele unde dorești o atingere mai ușoară, mai fermă, sau unde nu dorești sa fii atins/ă. 

Pentru cap se folosește ulei sau loțiuni speciale.

Vei comunica terapeutului dacă ai alergie la un anume tip de ulei sau loțiune.

Terapeutul va aplica o combinație de manevre specifice masajului capilar.

Putem personaliza aromaterapia în funcție de gusturile tale olfactive.

masaj capilar Utopia Therapy SPA unic
masaj capilar Utopia Therapy SPA personalizat

Presiunea manevrelor vor fi personalizate special pentru tine.

Se ține cont de preferințele tale.

Se pot folosi și tehnici din alte tipuri de masaj care se vor intercala printre manevrele masajului capilar.

Știm cum să combinăm manevrele masajului capilar clasic cu tehnici selectate de terapeut din alte tipuri de masaje, astfel creând un masaj adaptat pentru tine.

În unele cazuri, muzica de fundal poate fi schimbată, astfel încât să se potrivească gusturilor tale.

Întrebări Frecvente

Masajul capilar este o tehnică terapeutică ce implică mișcări delicate aplicate pe scalp și păr pentru a stimula circulația sanguină și pentru a promova sănătatea scalpului și a firului de păr.

Prin mișcările blânde și presiunile aplicate pe scalp, masajul capilar stimulează fluxul sanguin și ajută la relaxarea mușchilor, îmbunătățind astfel starea generală a scalpului și a părului.

Beneficiile masajului capilar includ îmbunătățirea circulației sanguine, reducerea stresului, ameliorarea durerilor de cap, stimularea creșterii părului, reducerea mătreții și îmbunătățirea sănătății scalpului.

Masajul capilar este potrivit pentru oricine dorește să-și îmbunătățească starea scalpului și a părului, indiferent de sex sau vârstă.

Masajul capilar poate trata diverse probleme ale scalpului, precum mătreața, scalpul uscat, iritații, precum și tulburările circulatorii sau durerile de cap asociate cu tensiunea musculară a scalpului.

Durata unei ședințe de masaj capilar este de 25 minute, sau în funcție de preferințele personale.

Masajul capilar ar trebui să fie relaxant și confortabil, iar intensitatea mișcărilor poate fi adaptată preferințelor individuale.

Alege un terapeut sau un salon cu experiență, care oferă servicii profesionale și care primește recomandări pozitive din partea altor clienți.

Frecvența masajului capilar poate varia în funcție de nevoile și preferințele personale. De obicei, o ședință lunară sau ocazională poate aduce beneficii semnificative.

Da, masajul capilar poate avea contraindicații în cazul unor afecțiuni grave ale scalpului, tulburări de coagulare sau alte probleme medicale. Înainte de a face masaj capilar, este recomandat să discutați cu un specialist.

Da, masajul capilar poate ajuta prin stimularea circulației sanguine în zona scalpului, contribuind astfel la hrănirea foliculilor de păr și susținerea creșterii sănătoase a părului.

Costul unei ședințe de masaj capilar este 60 lei ,dar poate varia în funcție de locație, durată și serviciile oferite.

Da, masajul capilar poate fi aplicat și persoanelor cu părul scurt, deoarece tehnica poate fi adaptată pentru a acoperi întreaga zonă a scalpului.

Da, există diverse tehnici de masaj capilar, cum ar fi masajul cu uleiuri esențiale, masajul cu mișcări circulare sau masajul cu presiuni ușoare.

Da, masajul capilar poate fi făcut și acasă, folosind tehnici simple de auto-masaj, dar rezultatele pot fi mai profunde atunci când este efectuat de către un terapeut profesionist.

Da, masajul capilar se poate combina cu alte tratamente cosmetice pentru păr, cum ar fi tratamentele hidratante sau de regenerare, pentru a obține rezultate mai bune.

Ar trebui să eviți masajul capilar în cazul prezenței unor răni, arsuri sau afecțiuni grave ale scalpului, precum și în timpul unor afecțiuni medicale care ar putea fi agravate.

Pentru a menține rezultatele obținute prin masajul capilar, adoptă o rutină regulată de îngrijire a părului și scalpului, protejându-le de factorii nocivi și adoptând un stil de viață sănătos.