MASAJ CU BEȚE DE BAMBUS CONSTANȚA

Mind and Body Massage & SPA Constanța

Credem că fiecare atingere poate aduce o notă de armonie și transformare în trăirea ta. Prin tehnica ancestrală a masajului cu bețe de bambus, te invităm să descoperi un mod nou și inovator de a îmbrățișa relaxarea și regenerarea interioară. La Utopia Therapy SPA, ne-am angajat să îți oferim o experiență de înnoire a simțurilor prin masajul cu bețe de bambus, învăluit într-o atmosferă de calm și îngrijire absolută.

160 RON / ședință

600 RON / 4 ședințe

Servicii de MASAJ CU BEȚE DE BAMBUS în Constanța

Credem că serviciile de masaj cu bețe de Bambus este destinat să producă sentimente atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Dincolo de faptul că face sa te simți bine, masajul cu bețe de Bambus are reale beneficii fizice și emoționale.

Indicații Masaj cu Bețe de Bambus

 • Relaxare profundă a mușchilor tensionați și obosiți
 • Îmbunătățirea circulației sângelui și a fluxului limfatic
 • Reducerea stresului și a anxietății
 • Ameliorarea durerilor de spate, gât și umeri
 • Stimularea sistemului limfatic pentru detoxifiere
 • Îmbunătățirea flexibilității articulare și a mobilității
 • Sprijin în îmbunătățirea posturii corporale
 • Îmbunătățirea somnului și combaterea insomniei

Beneficii Masaj cu Bețe de Bambus

 • Bun împotriva celulitei
 • Relaxare profundă
 • Stimularea circulației
 • Combaterea stresului și anxietății
 • Ameliorarea durerilor
 • Detoxifiere
 • Flexibilitate și mobilitate
 • Revigorarea pielii
 • Somn odihnitor
 • Eliberare de tensiuni
 • Gestionarea durerilor cronice
 • Îmbunătățirea posturii
 • Tonifierea pielii
 • Reechilibrare energetică
 • Îmbunătățirea circulației în zona abdominală

Contraindicații Masaj cu Bețe de Bambus

 • Afecțiuni cutanate severe
 • Răni deschise sau leziuni
 • Varice severe
 • Tromboze sau risc crescut de cheaguri de sânge
 • Afecțiuni cardiace grave
 • Hipertensiune arterială necontrolată
 • Osteoporoză severă
 • Sarcină
 • Afecțiuni inflamatorii acute
 • Febră sau stare generală de rău

De ce ai alege Masajul cu Bețe de Bambus?

Masajul cu bețe de bambus este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal pentru remodelare corporala.
Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic si de remodelare coporala, si însumeaza efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului si ale masajului de relaxare, revitalizând organismul si redând starea generala de bine.
Acest masaj revoluționar este de două ori mai eficient decât masajul tradițional anticelulitic, iar semnele eficienței lui apar după prima ședință. Acest tip de masaj este destinat și bărbaților, efectuându-se un masaj profund datorită stimulării musculaturii.

logo Utopia Therapy SPA Constanța

În masajul cu bețe de bambus, simțurile noastre dansează cu ritmul naturii, iar mâinile devin conducătorii unei simfonii a relaxării. Cu fiecare mișcare fermă și blândă, sculptăm nu doar trupul, ci și liniștea interioară. Această terapie nu este doar pentru mușchii noștri, ci și pentru sufletul nostru, o călătorie în profunzimile noastre, unde suntem regăsiți în ritmul liniștii și armoniei.

– Ana Bălan – Terapeut

Relaxare cu masajul cu bețe de Bambus

Te invităm să te bucuri de o experiență unică de relaxare cu masajul cu bețe de bambus. Înconjurat de o atmosferă liniștită și reconfortantă, vei fi transportată într-o lume a senzorialității și a răsfățului. Fiecare mișcare blândă a bambusului pe pielea ta îți va elibera tensiunile, îți va alunga grijile și te va lăsa să te simți complet revigorată. Este o oportunitate de a te conecta cu tine însăți și de a te îngriji în profunzime, astfel încât să pleci cu o senzație de ușurare și pace interioară.

Te așteptăm în salonul nostru de terapie prin masaj din Constanța.

masaj cu bambus Utopia Therapy SPA unic
masaj cu bambus Utopia Therapy SPA personalizat

O experiență Relaxantă și Revigorantă în Constanța

Îți oferim o invitație către o experiență relaxantă și revigorantă prin intermediul masajului cu bețe de bambus. În timp ce fiecare atingere a bambusului străbate pielea ta, simți cum tensiunile se topesc, lăsând loc unei senzații de ușurare și răsfăț total. Fiecare mișcare delicată îți revitalizează simțurile și îți împrospătează starea de bine, oferindu-ți o oază de liniște și îngrijire pentru corp și suflet. În timpul acestei experiențe, te vei regăsi pe tine însuți, reîncărcându-ți energia și părăsindu-ne cu un zâmbet luminos și cu vitalitate reînnoită.

Lasă amintirile acestei experiențe să persiste în mintea și în sufletul tău, încurajându-te să îți acorzi în mod regulat timpul și spațiul necesare pentru a te îngriji și a te răsfăța. Te așteptăm cu brațele deschise pentru a te ghida în noi aventuri ale bunăstării la Utopia Therapy SPA.

logo Utopia Therapy SPA 370x193

PREȚURI SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Masajul terapeutic de relaxare sau suedez îți asigură o călătorie către pacea interioară.

Este o călătorie interioară către pace și echilibru. Prin atingeri delicate și mișcări grațioase, corpul se destinde, iar mintea se eliberează de grijile cotidiene. În aceste momente de pură relaxare, ne reconectăm cu noi înșine și ne dăruim răgazul de a regăsi armonia interioară.

SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Despre Masajul profesional cu bețe de Bambus

Masajul cu bețe de Bambus este o experiență inegalabilă de răsfăț și îngrijire a corpului și a minții tale. Această formă de terapie prin atingere este concepută pentru a reduce stresul, a relaxa mușchiul tensionat și a reduce celulita.

Despre masajul practicat de noi

Masajul cu bețe de bambus are origini vechi și este influențat de practicile tradiționale din Asia și din alte părți ale lumii. Tehnica a evoluat în timp și a fost adaptată pentru a se potrivi cerințelor și preferințelor moderne.

Masajul cu bețe de bambus poate fi personalizat în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client. Terapeutul poate ajusta presiunea, viteza și tehnica pentru a oferi o experiență unică și adaptată.

Terapeutul utilizează tije de bambus de diferite dimensiuni și forme pentru a aplica presiune, a efectua mișcări de masaj și a stimula anumite puncte de presopunctură de-a lungul corpului.

Masajul cu bețe de bambus are numeroase beneficii terapeutice, inclusiv relaxarea profundă a mușchilor, îmbunătățirea circulației sângelui și limfatică, reducerea tensiunii și a stresului, reducerea celulitei și detoxifierea organismului.

Terapeutul poate utiliza o varietate de tehnici, precum alunecări, presiuni ușoare, frământări și rotații ale tijelor de bambus pentru a crea senzații diferite și pentru a aborda diverse nevoi ale corpului.

După masajul cu bețe de bambus, este recomandat să acorzi corpului timp pentru recuperare. Hidratarea adecvată, odihna și o alimentație sănătoasă pot sprijini procesul de vindecare și revitalizare.

Personalizarea Masajului cu Bețe de Bambus la Utopia Therapy SPA Constanța

Totul este posibil. Personalizăm masajul cu bețe de Bambus în funcție de nevoile fiecărui client. La Utopia Therapy SPA Constanța avem grijă ca serviciile noastre să fie personalizate, dar să oferim și experiențe unice.

Masajul cu bețe de bambus este un masaj al întregului corp.

Poți indica terapeutului zonele unde dorești o atingere mai ușoară, mai fermă, sau unde nu dorești sa fii atins/ă. 

Pentru corp se folosește ulei sau loțiuni speciale.

Vei comunica terapeutului dacă ai alergie la un anume tip de ulei sau loțiune.

Terapeutul va aplica o combinație de manevre specifice masajului clasic (netezire, frământat, fricțiune, tapotament, vibrație).

Putem personaliza aromaterapia în funcție de gusturile tale olfactive.

masaj cu bambus Utopia Therapy SPA revigorant
masaj cu bambus Utopia Therapy SPA spate

Presiunea manevrelor vor fi personalizate special pentru tine.

Se ține cont de preferințele tale.

Se pot folosi și tehnici din alte tipuri de masaj care se vor intercala printre manevrele masajului cu bețe de bambus.

Știm cum să combinăm manevrele masajului cu bețe de bambus cu tehnici selectate de terapeut din alte tipuri de masaje, astfel creând un masaj adaptat pentru tine.

În unele cazuri, muzica de fundal poate fi schimbată, astfel încât să se potrivească gusturilor tale.

Întrebări Frecvente

Masajul cu bețe de bambus este o tehnică terapeutică care utilizează tije de bambus de diferite dimensiuni pentru a oferi o experiență de relaxare profundă și revitalizare a întregului corp.

Terapeutul utilizează mișcări de masaj cu tije de bambus pentru a stimula circulația sângelui, a relaxa mușchii tensionați și a crea o senzație generală de bine.

Beneficiile includ relaxarea profundă a mușchilor, îmbunătățirea circulației, reducerea stresului, ameliorarea durerilor musculare și detoxifierea organismului.

Masajul cu bețe de bambus utilizează tije de bambus ca instrumente pentru masaj, adăugând o dimensiune senzorială și o presiune diferită față de tehnicile tradiționale.

Masajul cu bețe de bambus are anumite contraindicații și poate nu este potrivit pentru persoanele cu anumite afecțiuni medicale. Este important să consulți un terapeut sau un medic înainte.

În timpul ședinței, vei simți mișcările blânde ale tijelor de bambus pe piele, relaxându-ți mușchii și oferindu-ți o senzație generală de relaxare.

Masajul cu bețe de bambus ar trebui să fie confortabil și relaxant, dar unele mișcări mai profunde pot provoca o senzație ușoară de presiune.

Durata unei ședințe de masaj cu bețe de bambus poate varia, dar de obicei durează 50 de minute.

De obicei, nu este necesară pregătire specială înainte de o ședință de masaj cu bețe de bambus. Poți purta haine confortabile.

Da, terapeutul poate ajusta presiunea și tehnica pentru a se potrivi nevoilor pielii tale sensibile.

Frecvența depinde de preferințele tale și de nevoile tale individuale. Poți opta pentru sesiuni regulate sau în funcție de cum te simți.

Da, în funcție de nevoile tale, poți combina masajul cu bambus cu alte terapii sau tratamente disponibile în cadrul spa-ului.

Unele persoane pot observa o senzație de relaxare și eliberare imediat după ședința de masaj, în timp ce pentru altele rezultatele pot deveni mai evidente în următoarele zile.

Riscurile sunt minime, dar este important să discuți cu terapeutul tău despre eventualele alergii sau probleme de sănătate.

În timpul ședinței, te relaxezi și te bucuri de experiență. După, este bine să te hidratezi, să te odihnești și să acorzi corpului timp pentru recuperare.

Dacă ești însărcinată, este recomandat să consulți medicul înainte de a opta pentru masajul cu bețe de bambus.

Asigură-te că terapeutul este calificat și are experiență în masajul cu bețe de bambus și în alte tehnici de masaj.

Obiectivul principal este de a oferi o experiență de relaxare profundă și de revitalizare a întregului corp, folosind mișcări de masaj cu tije de bambus.