MADEROTERAPIE CONSTANȚA

Mind and Body Massage & SPA Constanța

Credem că fiecare ființă merită să redescopere armonia interioară și să experimenteze o conexiune profundă între trup și spirit. În acest spirit al echilibrului și răsfățului, Utopia Therapy SPA îți aduce MaderoTerapie – o experiență de masaj unică în Constanța, unde instrumentele de lemn magice ne îndrumă către eliberarea completă a tensiunilor și îmbogățirea senzorială. Permite-ne să te învăluim într-o călătorie către starea de bine deplină, unde energia naturii întâlnește arta mâinilor noastre, transformând masajul corpului într-un regal al simțurilor.

160 RON / ședință

600 RON / 4 ședințe

Servicii de MaderoTerapie în Constanța

Credem că serviciile de maderoterapie este destinat să producă sentimente atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Dincolo de faptul că face sa te simți bine, maderoterapia are reale beneficii fizice și emoționale.

Indicații MaderoTerapie

 • Celulită
 • Remodelare corporală
 • Tonifiere
 • Sistemul limfatic
 • Detoxifiere
 • Îmbunătățirea elasticității pielii
 • Creșterea circulației sanguine
 • Ameliorarea durerilor musculare

Beneficii MaderoTerapie

 • Tonifierea corpului
 • Reducerea grăsimii localizate
 • Combaterea celulitei
 • Proprietăți antiinflamatoare
 • Ameliorază contracturi profunde
 • Elimină tensiunile generate de stres emoțional sau fizic
 • Ameliorează durerile articulare
 • Recuperare medicală după activitate fizică intensă

Contraindicații MaderoTerapie

 • Tromboză sau afecțiuni vasculare severe
 • Afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczemele sau dermatitele, în zona de masaj
 • Varice în zona de masaj
 • Răni sau fracturi recente pe zona de masaj
 • Osteoporoză severă

De ce ai alege MaderoTerapia?

Maderoterapia este un tip de masaj în cadrul căruia se folosesc diferite instrumente din lemn de diverse forme și dimensiuni.
Acestea sunt special concepute pentru a echilibra energia corpului, pentru a readuce fermitatea și tonifierea țesuturilor.
Apreciată pentru combaterea celulitei, maderoterapia este preferată de multe persoane de sex feminin.
Se poate spune că, este una dintre variantele în care relaxarea și efortul fizic se îmbină perfect.
Reușește să stimuleze și să reechilibreze energia, să reducă nivelul de stres din organism și să atenueze durerea musculară și articulară

logo Utopia Therapy SPA Constanța

Călătoria cu Maderoterapia nu este doar o călătorie a trupului, ci și a sufletului. Cu fiecare mișcare a acestor instrumente de lemn, redesenăm nu doar contururile corpului, ci și echilibrul nostru interior. În lemn găsim nu doar un material, ci o punte către înțelegerea profundă a armoniei dintre noi și natură.

– Ana Bălan – Terapeut

Relaxare cu MaderoTerapie

Ședința de maderoterapie începe cu un masaj de relaxare care încălzește pielea și pune în mișcare sângele și limfa. În acest fel se înlesnește procesul de detoxifiere naturală a corpului și de eliminare a grăsimilor acumulate.
Abia după această etapă de pregătire blândă a corpului și a zonei pe care se lucrează, urmează masajul cu instrumentele din lemn. Acestea sunt create special pentru a se adapta diferitelor zone ale corpului și pentru a corespunde celorlalte faze ale masajului.

Te așteptăm în salonul nostru de terapie prin masaj din Constanța.

maderoterapie Utopia Therapy SPA relaxre profunda
maderoterapie Utopia Therapy SPA revigorant

O experiență MaderoTerapeutică Relaxantă și Revigorantă în Constanța

Maderoterapia, cunoscută și sub denumirea de  Woodtherapy, a apărut în America de Sud, ca o terapie holisitcă, ce reușește să stimuleze și să echilibreze energia, să reducă nivelul de stres din organism și să atenueze durerea musculară. Aceasta terapie este deja aplicată în multe centre estetice din lume, în principal pentru tonifiere și remodelare corporală.

Bucură-te de o experiență inedită de relaxare și reînnoire cu MaderoTerapia! Eliberează-te de tensiuni și lasă mișcările blânde ale instrumentelor de lemn să te conducă către o stare de echilibru și revigorare. Te invităm să experimentezi această terapie senzorială unică, menită să învăluie trupul și sufletul tău într-o armonie desăvârșită. Descoperă secretul binecuvântării interioare și lasă-te purtat către o experiență de răsfăț și înnoire totală.

logo Utopia Therapy SPA 370x193

PREȚURI SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Masajul terapeutic de relaxare sau suedez îți asigură o călătorie către pacea interioară.

Este o călătorie interioară către pace și echilibru. Prin atingeri delicate și mișcări grațioase, corpul se destinde, iar mintea se eliberează de grijile cotidiene. În aceste momente de pură relaxare, ne reconectăm cu noi înșine și ne dăruim răgazul de a regăsi armonia interioară.

SALON MASAJ UTOPIA THERAPY SPA CONSTANȚA

Despre MaderoTerapie

MaderoTerapia este o experiență inegalabilă de răsfăț și îngrijire a corpului și a minții tale. Această formă de terapie prin atingere este concepută pentru a reduce stresul, a relaxa mușchiul tensionat și a restabili echilibrul interior.

Despre masajul practicat de noi

Această tehnică terapeutică are origini ancestrale și a fost adaptată pentru a oferi beneficii semnificative în tratamentele de remodelare corporală, tonifiere și relaxare.

Una dintre caracteristicile distincte ale MaderoTerapiei este efectul de stimulare a circulației sanguine și limfatice.

Prin mișcări delicate și presiuni aplicate pe zonele specifice ale corpului, MaderoTerapia ajută la reducerea celulitei, îmbunătățirea elasticității pielii și eliminarea toxinelor.

Instrumentele de lemn folosite în cadrul MaderoTerapiei sunt proiectate ergonomic pentru a se potrivi perfect formei corpului.

În același timp, această terapie unică poate fi utilizată pentru a calma tensiunile musculare, ameliorând durerile asociate și inducând o stare profundă de relaxare.

La finalul unei ședințe de MaderoTerapie, veți simți cum energia revitalizantă își revine în corp și cum starea de armonie interioară se întrepătrunde cu frumusețea exterioară.

Personalizarea MaderoTerapiei la Utopia Therapy SPA Constanța

Totul este posibil. Personalizăm maderoterapia în funcție de nevoile fiecărui client. La Utopia Therapy SPA Constanța avem grijă ca serviciile noastre să fie personalizate, dar să oferim și experiențe unice.

MaderoTerapia este o terapie corporală inovatoare.

Poți indica terapeutului zonele unde dorești o atingere mai ușoară, mai fermă, sau unde nu dorești sa fii atins/ă. 

Pentru corp se folosește ulei sau loțiuni speciale.

Vei comunica terapeutului dacă ai alergie la un anume tip de ulei sau loțiune.

Terapeutul va utiliza mai multe tipuri de instrumente din lemn, in funcție de nevoile tale personale.

Putem personaliza aromaterapia în funcție de gusturile tale olfactive.

maderoterapie Utopia Therapy SPA abdomen
maderoterapie Utopia Therapy SPA revigorant

Presiunea manevrelor vor fi personalizate special pentru tine.

Se ține cont de preferințele tale.

Se pot folosi și tehnici din alte tipuri de masaj care se vor intercala printre manevrele maderoterapiei.

Știm cum să combinăm manevrele maderoterapiei cu tehnici selectate de terapeut din alte tipuri de masaje, astfel creând un masaj adaptat pentru tine.

În unele cazuri, muzica de fundal poate fi schimbată, astfel încât să se potrivească gusturilor tale.

Întrebări Frecvente

MaderoTerapia este o terapie corporală ce utilizează instrumente de lemn special concepute pentru a stimula circulația sanguină și limfatică, îmbunătățind sănătatea pielii și starea generală a corpului.

Prin mișcări delicate și presiuni aplicate pe zonele specifice ale corpului, MaderoTerapia ajută la eliberarea tensiunilor musculare, la modelarea corpului și la îmbunătățirea aspectului pielii.

Beneficiile MaderoTerapiei includ reducerea celulitei, îmbunătățirea elasticității pielii, detoxifierea organismului, relaxarea mușchilor și reducerea stresului.

În timpul unei ședințe de MaderoTerapie, terapeutul folosește instrumentele de lemn pentru a aplica mișcări blânde și presiuni pe zonele selectate ale corpului.

MaderoTerapia ar trebui să fie relaxantă și confortabilă, dar pot exista momente în care terapeutul aplică o presiune mai intensă, care poate fi percepută ca ușor inconfortabilă.

MaderoTerapia este potrivită pentru oricine dorește să îmbunătățească sănătatea pielii, să reducă tensiunile musculare sau să se relaxeze.

Contraindicațiile MaderoTerapiei includ afecțiuni grave ale pielii, răni deschise, afecțiuni vasculare severe, tromboză sau sarcină în primul trimestru.

Durata unei ședințe de MaderoTerapie este de 50 minute, sau poate varia în funcție de preferințele personale și zona de tratament.

Numărul de sesiuni necesare depinde de obiectivele individuale ale fiecărui client, dar de obicei, se recomandă o serie de ședințe pentru a obține rezultate optime.

În general, MaderoTerapia este considerată o terapie sigură, dar pot apărea mici iritații ale pielii sau ușoare echimoze în urma presiunilor aplicate.

MaderoTerapia ar trebui să fie efectuată de către terapeuți calificați și experimentați, specializați în această tehnică terapeutică.

Nu este nevoie de o pregătire specială înainte de o ședință de MaderoTerapie, dar se recomandă ca pielea să fie curată și fără urme de uleiuri sau loțiuni.

MaderoTerapia poate ajuta la remodelarea corporală și la reducerea celulitei, dar nu este o metodă de slăbire rapidă.

Da, MaderoTerapia poate ajuta la relaxarea mușchilor și la ameliorarea durerilor musculare asociate.

Da, MaderoTerapia poate avea contraindicații în cazul unor afecțiuni severe, cum ar fi tromboza sau boli oncologice.

Primele rezultate ale MaderoTerapiei pot fi vizibile în câteva săptămâni, în funcție de obiectivele individuale și de frecvența tratamentelor.

Pentru a menține rezultatele obținute, se poate recomanda o întreținere regulată, cu ședințe periodice de MaderoTerapie.

Da, MaderoTerapia poate fi combinată cu alte terapii corporale, în funcție de nevoile și obiectivele individuale ale fiecărui client.